-
Kog nudlerne efter vejledningen på posen.
-
Kom nudlerne i en skål med koldt vand og 1 spsk soja. Vend dem forsigtigt med hænderne, så de ikke klistrer.
-
Steg kyllingebrysterne i olie på en pande, til de er lige ved at være gennemstegte. Tag op, og pak i alufolie. Lad trække, mens de andre ingredienser tilberedes.
-
Skær forårsløg i skiver, og svits i olie på panden.
-
Tilsæt derefter vermouth, og lad blandingen koge i ca. 2 min, eller til forårsløgene er møre.
-
Bland alle ingredienserne til suppen i en gryde, og opvarm langsomt.
-
Kom forårsløg og sky fra panden i suppen og smag til med salt. Tilsæt nudler, og kom i 4 skåle.
-
Skær kyllingebrysterne i skiver, og fordel dem sammen med brøndkarse og eventuelt lidt hakket chili.
-
Lav en ekstra portion suppe. Køl ned, og stil i køleskab (den holder i op til en uge).
-
Kog nogle nudler, afkøl i vand, varm suppen, kom nudler og nogle snittede grøntsager i. Maden er færdig!
Kilde: Irma Krydderiet 1, 2004
-
Færdigt arbejde.