Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Suppe med nudler og kylling

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "pakke", false: "pakker" || "pakke"} [(1 * numberOfPeopleRatio <2)] }} ægnudler
  • 1 pakke ægnudler
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "stk.", false: "stk" || "stk."} [(2 * numberOfPeopleRatio <2)] }} Kyllingebryst
  • 2 stk. Kyllingebryst
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "stk.", false: "stk" || "stk."} [(2 * numberOfPeopleRatio <2)] }} forårsløg
  • 2 stk. forårsløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "dl.", false: "dl." || "dl."} [(1 * numberOfPeopleRatio <2)] }} vermouth
  • 1 dl. vermouth
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "bundt", false: "bundter" || "bundt"} [(1 * numberOfPeopleRatio <2)] }} brøndkarse
  • 1 bundt brøndkarse
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "dl.", false: "dl." || "dl."} [(8 * numberOfPeopleRatio <2)] }} fiskebouillon
  • 8 dl. fiskebouillon
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "spsk.", false: "spsk." || "spsk."} [(3 * numberOfPeopleRatio <2)] }} sukker
  • 3 spsk. sukker
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "spsk.", false: "spsk." || "spsk."} [(5 * numberOfPeopleRatio <2)] }} soja
  • 5 spsk. soja
  • salt
  • salt

Tilberedning

Kog nudlerne efter vejledningen på posen.

Kom nudlerne i en skål med koldt vand og 1 spsk soja. Vend dem forsigtigt med hænderne, så de ikke klistrer.

Steg kyllingebrysterne i olie på en pande, til de er lige ved at være gennemstegte. Tag op, og pak i alufolie. Lad trække, mens de andre ingredienser tilberedes. 

Skær forårsløg i skiver, og svits i olie på panden.

Tilsæt derefter vermouth, og lad blandingen koge i ca. 2 min, eller til forårsløgene er møre.  

Bland alle ingredienserne til suppen i en gryde, og opvarm langsomt.

Kom forårsløg og sky fra panden i suppen og smag til med salt. Tilsæt nudler, og kom i 4 skåle.

Skær kyllingebrysterne i skiver, og fordel dem sammen med brøndkarse og eventuelt lidt hakket chili.   

Lav en ekstra portion suppe. Køl ned, og stil i køleskab (den holder i op til en uge). 

Kog nogle nudler, afkøl i vand, varm suppen, kom nudler og nogle snittede grøntsager i. Maden er færdig!   Kilde: Irma Krydderiet 1, 2004