-
Tænd ovnen på 175 grader.
-
Skyl og halvér tomaterne, og læg dem med skærefladen opad på en bageplade beklædt med bagepapir.
-
Dryp med olie og eddike, og krydr med salt og peber.
-
Bag tomaterne i ovnen i ca. 30 minutter.
-
Bland couscous med salt, paprika, spidskommen og stødt koriander i en skål.
-
Hæld 3½ dl kogende vand over, og lad det trække i 8 minutter.
-
Rens og snit forårsløg fint.
-
Pil og hak hvidløg.
-
Skyl, pluk og hak persille fint.
-
Rens og snit chili fint.
-
Pil kernerne ud af granatæblet.
-
Rør i den kogte couscous med en gaffel, så kornene løsnes, og vend herefter forårsløg, hvidløg, persille og chili i.
-
Krydr couscoussen med et par dråber eddike og salt og peber.
-
Anret tabbouleh på et stort fad, og top med granatæblekerner og de bagte tomater.
-
Servér evt. lidt brød til.
-
Så er der serveret!