Fyldte peberfrugter med ost er en klassiker, de fleste kan lide. Prøv vores nemme opskrift lavet med plantefars - dét er vegetar på den lækre og lette måde. Få opskrift og ingredienser her.
Tilberedning
Svits 2 fed hakket hvidløg på en pande, tilsæt vegetarisk fars, 2 forårsløg i skiver, hakket persille og timian samt salt og peber.
Når farsen er godt brunet fyldes den i halve vaskede peberfrugter, hvor kernerne er pillet ud. Drys med din yndlingsost f.eks. revet emmentaler. Bages i ovn indtil de er gyldne - ca. 15 -20 min.
Svits 2 fed hakket hvidløg på en pande, tilsæt vegetarisk fars, 2 forårsløg i skiver, hakket persille og timian samt salt og peber.
Når farsen er godt brunet fyldes den i halve vaskede peberfrugter, hvor kernerne er pillet ud. Drys med din yndlingsost f.eks. revet emmentaler. Bages i ovn indtil de er gyldne - ca. 15 -20 min.