Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Fyldte peberfrugter

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 4 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
40 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g vegetarisk fars
  • 300 g vegetarisk fars
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} peberfrugter
  • 3 peberfrugter
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} hvidløgsfed
  • 2 hvidløgsfed
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} forårsløg
  • 2 forårsløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl persille
  • 1 - 2 dl persille
  • timian
  • timian
  • revet ost
  • revet ost
  • salt og peber
  • salt og peber

Tilberedning

Svits 2 fed hakket hvidløg på en pande, tilsæt vegetarisk fars, 2 forårsløg i skiver, hakket persille og timian samt salt og peber.

Når farsen er godt brunet fyldes den i halve vaskede peberfrugter, hvor kernerne er pillet ud. Drys med din yndlingsost f.eks. revet emmentaler. Bages i ovn indtil de er gyldne - ca. 15 -20 min.

Drys med lidt ekstra forårsløg og persille.