Prøv at lave årets juleand på grill. Det er nemt, og resultatet bliver så godt. Sprød og gylden udenpå, men saftig og lækker inden. Vi glaserer vores and og det kan vi kun anbefale, at du også gør. Få opskrift og fremgangsmåde her.
Tilberedning
Rens anden for indmad og skyl med vand. Krydr med salt og peber indvendig og udvendig.
Skær æblerne i grove tern. Bland svesker og æbler sammen samt krydr med salt og peber.
Fyld anden med svesker og æbler. Derefter snøres anden op, så fyldet bliver i den.
Sæt anden på rotisseriet og grill ved indirekte varme, samt en drypbakke med lidt vand i under sig. Den grilles ved 180-200 grader, til den er 75 grader. Stegetid ca. 45 min. pr. kg.
Riv skrællen af appelsinen og citronen. Kom skræl og saft i en gryde. Tilsæt honning og brun farin og kog det ind til en tyk sirup.Når der er ca. 5 minutter tilbage af grilltiden, glaseres anden med sirup. Brug en pensel, da det giver en jævn fordeling af siruppen.
Rens anden for indmad og skyl med vand. Krydr med salt og peber indvendig og udvendig.
Skær æblerne i grove tern. Bland svesker og æbler sammen samt krydr med salt og peber.
Fyld anden med svesker og æbler. Derefter snøres anden op, så fyldet bliver i den.
Sæt anden på rotisseriet og grill ved indirekte varme, samt en drypbakke med lidt vand i under sig. Den grilles ved 180-200 grader, til den er 75 grader. Stegetid ca. 45 min. pr. kg.
Riv skrællen af appelsinen og citronen. Kom skræl og saft i en gryde. Tilsæt honning og brun farin og kog det ind til en tyk sirup.Når der er ca. 5 minutter tilbage af grilltiden, glaseres anden med sirup. Brug en pensel, da det giver en jævn fordeling af siruppen.