Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Glaseret andesteg på rotisserie

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 3 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} and
  • 1 and
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} æble
  • 1 æble
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g svesker
  • 100 g svesker
  • salt og peber
  • salt og peber
  • Glasering:
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} appelsin
  • 1 appelsin
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} citron
  • 1 citron
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk honning
  • 5 spsk honning
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk brun farin
  • 5 spsk brun farin

Tilberedning

Rens anden for indmad og skyl med vand. Krydr med salt og peber indvendig og udvendig. Skær æblerne i grove tern. Bland svesker og æbler sammen samt krydr med salt og peber. Fyld anden med svesker og æbler. Derefter snøres anden op, så fyldet bliver i den.

Sæt anden på rotisseriet og grill ved indirekte varme, samt en drypbakke med lidt vand i under sig. Den grilles ved 180-200 grader, til den er 75 grader. Stegetid ca. 45 min. pr. kg.

Glasering:
Riv skrællen af appelsinen og citronen. Kom skræl og saft i en gryde. Tilsæt honning og brun farin og kog det ind til en tyk sirup.

Når der er ca. 5 minutter tilbage af grilltiden, glaseres anden med sirup. Brug en pensel, da det giver en jævn fordeling af siruppen.