Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Glaseret andesteg på rotisserie

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "stk.", false: "stk" || "stk."} [(1 * numberOfPeopleRatio <2)] }} and
  • 1 stk. and
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "stk.", false: "stk" || "stk."} [(1 * numberOfPeopleRatio <2)] }} æble
  • 1 stk. æble
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "g", false: "g" || "g"} [(100 * numberOfPeopleRatio <2)] }} sveske
  • 100 g sveske
  • salt
  • salt
  • peber

  • peber

  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "stk.", false: "stk" || "stk."} [(1 * numberOfPeopleRatio <2)] }} appelsin
  • 1 stk. appelsin
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "stk.", false: "stk" || "stk."} [(1 * numberOfPeopleRatio <2)] }} citron
  • 1 stk. citron
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "spsk.", false: "spsk." || "spsk."} [(5 * numberOfPeopleRatio <2)] }} honning
  • 5 spsk. honning
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "spsk.", false: "spsk." || "spsk."} [(5 * numberOfPeopleRatio <2)] }} brun farin
  • 5 spsk. brun farin

Tilberedning

Rens anden for indmad og skyl med vand. Krydr med salt og peber indvendig og udvendig. 

Skær æblerne i grove tern. Bland svesker og æbler sammen samt krydr med salt og peber.

Fyld anden med svesker og æbler. Derefter snøres anden op, så fyldet bliver i den. 

Sæt anden på rotisseriet og grill ved indirekte varme, samt en drypbakke med lidt vand i under sig. Den grilles ved 180-200 grader, til den er 75 grader. Stegetid ca. 45 min. pr. kg.

Riv skrællen af appelsinen og citronen. Kom skræl og saft i en gryde. Tilsæt honning og brun farin og kog det ind til en tyk sirup.Når der er ca. 5 minutter tilbage af grilltiden, glaseres anden med sirup. Brug en pensel, da det giver en jævn fordeling af siruppen.