Simreretten hjorte osso buco med grøntsager, rødvin og tomat. Servér på en bund af kartoffelmos eller ris og du har en fremragende hovedret. Se opskriften her
Tilberedning
Kødet krydres med salt og peber og vendes i mel
Olien varmes i en tykbundet gryde, hvorefter kødet brunes på begge sider - Tag kødet fra
Tilsæt grøntsager og svits let - tilsæt rødvin og kog ind til det halve, derefter tilsættes tomatpuré, timian, laurbærblade, hvidløg, bouillon og citronskal
Kødet lægges tilbage i gryden og bringes i kog
Skru ned og lad retten småkoge under låg i ca. 1 time
Kødet tages op og holdes varmt
Fjern laurbærbladene
Saucen jævnes med majsstivelse og hældes over kødet.
Olien varmes i en tykbundet gryde, hvorefter kødet brunes på begge sider - Tag kødet fra
Tilsæt grøntsager og svits let - tilsæt rødvin og kog ind til det halve, derefter tilsættes tomatpuré, timian, laurbærblade, hvidløg, bouillon og citronskal
Kødet lægges tilbage i gryden og bringes i kog
Skru ned og lad retten småkoge under låg i ca. 1 time
Kødet tages op og holdes varmt
Fjern laurbærbladene
Saucen jævnes med majsstivelse og hældes over kødet.