Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Hotdog med sennep af påskebryg og peberrod

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
0 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Sennep af påskebryg og peberrod
  • Sennep af påskebryg og peberrod
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl påskebryg
  • 2 dl påskebryg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl æbleeddike
  • 1 - 5 dl æbleeddike
  • {{ 10 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g salt
  • 10 g salt
  • {{ 40 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g rørsukker
  • 40 g rørsukker
  • {{ 85 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g sennepsfrø
  • 85 g sennepsfrø
  • {{ 85 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g sennepsmel
  • 85 g sennepsmel
  • {{ 0 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 15 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} 0 peberrod
  • 0 - 15 0 peberrod
  • Grov remolaude
  • Grov remolaude
  • {{ 0 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} 0 pickles
  • 0 - 1 0 pickles
  • {{ 0 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} 0 kapers
  • 0 - 1 0 kapers
  • {{ 0 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} 0 cornichoner
  • 0 - 1 0 cornichoner
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g Irmas mayonnaise
  • 100 g Irmas mayonnaise
  • Ølsyltet rødløg
  • Ølsyltet rødløg
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk rødløg
  • 3 stk rødløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl påskebryg
  • 1 - 5 dl påskebryg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl æbleeddike
  • 1 - 5 dl æbleeddike
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g sukker
  • 100 g sukker
  • {{ 0 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} 0 peberkorn
  • 0 - 3 0 peberkorn
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} lille laurbærblade
  • 1 lille laurbærblade
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} cl Dansk havtorn aquavit
  • 2 cl Dansk havtorn aquavit
  • Agurkerelish
  • Agurkerelish
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl æbleddike
  • 3 dl æbleddike
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g rørsukker
  • 100 g rørsukker
  • {{ 12 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g sennepsfrø
  • 12 g sennepsfrø
  • {{ 10 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g fennikelfrø
  • 10 g fennikelfrø
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g korianderfrø
  • 8 g korianderfrø
  • {{ 0 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} 0 chili
  • 0 - 1 0 chili
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 1 stk løg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk agurker
  • 2 stk agurker

Tilberedning

Kom øl, eddike, salt og sukker i en lille gryde og kog op. Tag gryden af varmen og tilsæt de gule sennepsfrø. Lad trække i 15 minutter. Derefter tilsættes den gule sennepsmel og peberrod. Det hele røres god sammen, sættes på køl og trækker i min. 6 dage. Konsistensen kan justeres med øl eller sennepsmel.

Hak pickles groft og bland med kapers og cornichoner. Rør mayonnaise heri og lad trække nogle timer før brug.

Skær rødløg i skiver og kom op i en skål. Kom øl, eddike, sukker, peberkorn og laurbærblad i en gryde og kog op. Hæld lagen over løgene og tilsæt Aquavit. Sæt på køl og lad trække til næste dag.