Kom øl, eddike, salt og sukker i en gryde og kog op. Tag gryden af varmen og tilsæt de gule sennepsfrø. Lad trække i 15 minutter. Derefter tilsættes den gule sennepsmel og Aquavit. Det hele røres godt sammen, sættes på køl og trækker i minimum 6 dage. Konsistensen kan justeres med øl eller sennepsmel.
Mos avocadoerne groft i en skål og tilsæt knust hvidløg, finthakket løg og koriander. Rør creme fraiche og limesaft i og smag til med salt og peber.
Skær tomaterne i små tern. Hak rødløget fint og skær forårsløget i tynde skiver. Kom i en skål. Hak koriander og vend i. Smag til med salt, peber og lidt sukker samt æbleeddike.
Husk!
Din hjemmelavede sennep skal trække i mindst 6 dage.
Kom øl, eddike, salt og sukker i en gryde og kog op. Tag gryden af varmen og tilsæt de gule sennepsfrø. Lad trække i 15 minutter. Derefter tilsættes den gule sennepsmel og Aquavit. Det hele røres godt sammen, sættes på køl og trækker i minimum 6 dage. Konsistensen kan justeres med øl eller sennepsmel.
Mos avocadoerne groft i en skål og tilsæt knust hvidløg, finthakket løg og koriander. Rør creme fraiche og limesaft i og smag til med salt og peber.
Skær tomaterne i små tern. Hak rødløget fint og skær forårsløget i tynde skiver. Kom i en skål. Hak koriander og vend i. Smag til med salt, peber og lidt sukker samt æbleeddike.
Husk!
Din hjemmelavede sennep skal trække i mindst 6 dage.