Her får du opskriften på en dejlig, spicy simreret med cremet kokosmælk, edamame bønner og chili. Vi kommer en hel chili i retten, på den måde kan du nemt fiske den op, når retten er blevet stærk nok til lige præcis din smag. Smart, ikke?
Tilberedning
Kog risen efter anvisning på emballagen.
Kom olie i en gryde og svits revet ingefær og revet hvidløg. Kom den hele chili i gryden sammen med kokosmælk. Kom vand i en lille skål og rør majsstivelse og bouillon i. Hæld det i gryden, og lad nu saucen simre under låg i 7-8 minutter.
Kom de frosne edamamebønner i gryden og lad simre nogle minutter, indtil de er gennemvarme. Smag saucen til med limesaft og fishsauce. Tag chilien op eller server til maden.
Skær løg i tynde skiver og svits sprøde i olie på en pande. Server risen i skåle med kokossauce. Top med sprøde rødløg og server.TIP: Grillspyd med svinekød eller kylling er godt hertil.
Kom olie i en gryde og svits revet ingefær og revet hvidløg. Kom den hele chili i gryden sammen med kokosmælk. Kom vand i en lille skål og rør majsstivelse og bouillon i. Hæld det i gryden, og lad nu saucen simre under låg i 7-8 minutter.
Kom de frosne edamamebønner i gryden og lad simre nogle minutter, indtil de er gennemvarme. Smag saucen til med limesaft og fishsauce. Tag chilien op eller server til maden.
Skær løg i tynde skiver og svits sprøde i olie på en pande. Server risen i skåle med kokossauce. Top med sprøde rødløg og server.TIP: Grillspyd med svinekød eller kylling er godt hertil.