Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Jasminris i spicy kokossauce

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 45 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl jasmin ris
  • 3 dl jasmin ris
  • olie
  • olie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk ingefær
  • 2 spsk ingefær
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} hvidløgsfed
  • 2 hvidløgsfed
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} chili
  • 1 chili
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ds kokosmælk
  • 1 ds kokosmælk
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand
  • 2 dl vand
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk majsstivelse
  • 1 tsk majsstivelse
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk bouillon
  • 1 tsk bouillon
  • f.eks. hønse- eller grøntsagsbouillon
  • f.eks. hønse- eller grøntsagsbouillon
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g pillede edamame bønner
  • 200 g pillede edamame bønner
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} lime
  • 1 lime
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk fiskesauce
  • 1 tsk fiskesauce
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} rødløg
  • 2 rødløg

Tilberedning

Kog risen efter anvisning på emballagen.

Kom olie i en gryde og svits revet ingefær og revet hvidløg. Kom den hele chili i gryden sammen med kokosmælk. Kom vand i en lille skål og rør majsstivelse og bouillon i. Hæld det i gryden, og lad nu saucen simre under låg i 7-8 minutter.

Kom de frosne edamamebønner i gryden og lad simre nogle minutter, indtil de er gennemvarme. Smag saucen til med limesaft og fishsauce. Tag chilien op eller server til maden.

Skær løg i tynde skiver og svits sprøde i olie på en pande. Server risen i skåle med kokossauce. Top med sprøde rødløg og server.

TIP: Grillspyd med svinekød eller kylling er godt hertil.