-
Læg abrikoserne i appelsinsaften og lad dem trække i et par timer.
-
Krydr lammekøllen, indvendig og udvendig med salt og peber.
-
Tag abrikoserne op og fyld dem i lammekøllen.
-
Bind lammekøllen sammen og læg den i en smurt bradepande.
-
Sæt ovnen på 190 grader og steg køllen, ca. 20 min pr halve kilo, evt. med en 1 dl vand i bradepanden.
-
En time før kødet er færdigstegt, kommer du de hele skalotteløg i bradepanden og bager færdige sammen med kødet.
-
10 min før kødet er færdigt blandes appelsin chili siruppen med sennep.
-
Hæld skyen fra løg og kød i en skål og skum for fedt.
-
Pisk skyen sammen med sirupsblandingen og hæld over lammekøllen og steg med de sidste få minutter. Lad kødet hvile ca 20 min før det serveres.
-
Skær kødet ud i fine tynde skiver og server med f.eks. nykogte jasminris vendt med sukkerærter.
-
Så er der serveret!