Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Lasagne

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t 40 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} løg
  • 1 løg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 1 spsk olivenolie
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} gulerødder
  • 3 gulerødder
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} peberfrugt
  • 1 peberfrugt
  • {{ 400 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hakket oksekød
  • 400 g hakket oksekød
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk tomatpuré
  • 1 spsk tomatpuré
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ds flåede tomater
  • 1 ds flåede tomater
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk balsamico eddike
  • 2 spsk balsamico eddike
  • groft salt og friskkværnet peber
  • groft salt og friskkværnet peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ps krydderier til lasagne
  • 1 ps krydderier til lasagne
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g jordskokker
  • 150 g jordskokker
  • {{ 30 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g rasp
  • 30 g rasp
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk mozzarella
  • 4 stk mozzarella
  • {{ 50 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g revet ost
  • 50 g revet ost

Tilberedning

Hak løg og hvidløg og svits det i olivenolie. Skræl gulerødderne, og riv dem groft. Skær peberfrugt i tern. Kom gulerødder og peberfrugt i gryden til løget, og svits et par minutter. Tilsæt kødet og svits yderligere et par minutter. Tilsæt ”lasagne-krydderiblandingen” og tomatpure under omrøring. Hæld de flåede tomater i, balsamico eddike og kog igennem i ca. 15 minutter. Smag til med salt og peber.

Skræl jordskokker og snit helt fint på et mandolinjern eller med en skarp kniv.

Læg lasagnepladerne lagvis med kødsovs, jordskokker i tynde skiver og mozzarella i tynde skiver (i stedet for bechamelsauce). Slut af med plukket mozzarella, revet ost og drys med fuldkornsrasp. Bag lasagnen ca. 40-45 minutter ved 180 grader i ovnen, til den er gylden.