Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Marineret svinemørbrad med black garlic

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} store økologiske svinemørbrad
  • 2 store økologiske svinemørbrad
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk fint salt
  • 2 tsk fint salt
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk sukker
  • 2 tsk sukker
  • Olie til stegning
  • Olie til stegning
  • Marinade:
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 3 spsk olivenolie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed revet hvidløg
  • 2 fed revet hvidløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk dijonsennep
  • 1 spsk dijonsennep
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk stødt spidskommen
  • 2 tsk stødt spidskommen
  • Topping:
  • {{ 20 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g black garlic (eller alm. hvidløg, hvis de ikke kan skaffes)
  • 20 g black garlic (eller alm. hvidløg, hvis de ikke kan skaffes)
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hakket koriander eller persille
  • 2 spsk hakket koriander eller persille

Tilberedning

Puds mørbraderne og gnid med salt og sukker. Læg i en pose og stil i køleskabet et døgn eller et par timer. Steg mørbraden i olie i alt 20 minutter. Skru godt ned for varmen, sukkeret bruner hurtigt. Rør marinaden sammen. Hæld stegefedtet i. Skær det varme kød i tynde skiver. Hæld marinaden henover og server kødet varmt eller afkølet. Server med couscous eller nudler eller blot salat og brød.

Tips: Black garlic er langtidsfermenteret økologisk hvidløg. Det er helt sort og har konsistens som blød lakrids og en mild hvidløgssmag med toner af balsamico. Hak det i mindre stykker og drys over
kødet ved servering.