Puds mørbraderne og gnid med salt og sukker. Læg i en pose og stil i køleskabet et døgn eller et par timer. Steg mørbraden i olie i alt 20 minutter.
Skru godt ned for varmen, sukkeret bruner hurtigt. Rør marinaden sammen. Hæld stegefedtet i. Skær det varme kød i tynde skiver. Hæld marinaden henover og server kødet varmt eller afkølet.
Server med couscous eller nudler eller blot salat og brød.
Tips: Black garlic er langtidsfermenteret økologisk hvidløg. Det er helt sort og har konsistens som blød lakrids og en mild hvidløgssmag med toner af balsamico. Hak det i mindre stykker og drys overkødet ved servering.
Puds mørbraderne og gnid med salt og sukker. Læg i en pose og stil i køleskabet et døgn eller et par timer. Steg mørbraden i olie i alt 20 minutter.
Skru godt ned for varmen, sukkeret bruner hurtigt. Rør marinaden sammen. Hæld stegefedtet i. Skær det varme kød i tynde skiver. Hæld marinaden henover og server kødet varmt eller afkølet.
Server med couscous eller nudler eller blot salat og brød.
Tips: Black garlic er langtidsfermenteret økologisk hvidløg. Det er helt sort og har konsistens som blød lakrids og en mild hvidløgssmag med toner af balsamico. Hak det i mindre stykker og drys overkødet ved servering.