Marokkansk tagine med lam, abrikos, mandler og chili
Marokkansk tagine med lam, abrikos, mandler og chili
PT0MMiddel
Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}
Middel
Hvis du leder efter den bedste opskrift på marokkansk tagine med lam, abrikos, mandler og chili , så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af.
Tilberedning
Gulerødder og løg skrælles og skæres i skiver.
Kartoflerne skrælles og skæres i grove stykker.
Flæk chilien på langs, fjern kernerne og hak groft.
Brun kødet godt på alle sider i en gryde med opvarmet olivenolie. Tag kødet op.
Steg løgene møre i samme gryde og tilsæt svesker, abrikoser, mandler, chili, spidskommen, kanel, gulerødder og kartofler.
Hæld kødet tilbage i gryden og tilsæt lidt vand. Lad retten småsimre en times tid under låg.
Grøntsagerne må gerne være let udkogte og kødet dejligt mørt.
Smag gryderetten til med salt, peber og lidt citron- eller limesaft.