-
Sæt de tørrede hestebønner i blød i en skål med rigeligt koldt vand i 10-12 timer.
-
Kog de udblødte hestebønner møre i en gryde
med rigeligt letsaltet vand i ca. 45 minutter.
-
Hæld vandet fra bønnerne. Rens og snit chili fint (gem lidt til pynt). Pluk og hak koriander
groft (gem lidt til pynt).
-
Vend hestebønnerne med tamari, chili og olivenolie. Lad det afkøle let.
-
Skyl og halvér cherrytomater. Rens og snit forårsløg fint.
-
Vend hestebønnerne med cherrytomater, forårsløg og lidt friskpresset citronsaft.
-
Steg bøfferne i olie på en pande i ca. 3 minutter på hver side. Krydr med salt og peber, og lad det trække kort. Skær kødet i skiver.
-
Vend grøn salat med lidt tamari. Anret salaten på et fad eller i skåle, og top med hestebønnesalat, skiver af oksekød og ekstra chili og koriander.
-
Færdigt arbejde.