Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Pulled pork à la Holm

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "kg", false: "kg" || "kg"} [(1 * numberOfPeopleRatio <2)] }} Nakkefilet
  • 1 kg Nakkefilet
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "pose", false: "poser" || "pose"} [(1 * numberOfPeopleRatio <2)] }} krydderier til pulled pork
  • 1 pose krydderier til pulled pork
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "dl.", false: "dl." || "dl."} [(1 * numberOfPeopleRatio <2)] }} æblejuice
  • 1 dl. æblejuice
  • BBQ-sauce
  • BBQ-sauce

Tilberedning

Stegen klargøres for fedt og sener, rubbes grundigt og pakkes i film.

Grilles indirekte ved 100 grader med masser af røg de første 3-4 timer.

Stegen sprayes derefter med æblejuice 1 gang i timen og grilles ca. 12 timer til den har en kernetemperatur på 90 grader.

Sæt kødet til at hvile og trække til det er 95 grader.

Herefter trækkes/"pulles" kødet og blandes med lidt æblejuice og BBQ sauce.  

Serveres i lune burgerboller med coleslaw.