Sæt ovnen på 200 grader.
Hak løg og svits i smør i en gryde. Kom ris og vin i, og lad risen simre nærmest tør. Kom bouillonterning og halvdelen af det kogende vand i gryden, og lad risen simre i 10 minutter. Tilføj mere og mere vand, indtil du har en fin risotto efter cirka 25 minutter. Vend mascarponeost i og smag til med salt og peber.
Skær hvidløg i skiver og svits i olie på en pande. Kom bønner på og svits let. Kom halverede tomater og 1 deciliter vand på panden og lad simre under låg i 3-4 minutter, indtil bønnerne er møre.
Læg et stykke bagepapir på en bradepande. Riv parmesanosten ned i en skål og læg osten ud i små klatter på størrelse med en 5-krone. Bag parmesanosten til den er gylden og boblende. Det tager kun nogle minutter. Tag ud og afkøl.
Server risottoen med grøntsager og sprøde parmesanchips.
Sæt ovnen på 200 grader.
Hak løg og svits i smør i en gryde. Kom ris og vin i, og lad risen simre nærmest tør. Kom bouillonterning og halvdelen af det kogende vand i gryden, og lad risen simre i 10 minutter. Tilføj mere og mere vand, indtil du har en fin risotto efter cirka 25 minutter. Vend mascarponeost i og smag til med salt og peber.
Skær hvidløg i skiver og svits i olie på en pande. Kom bønner på og svits let. Kom halverede tomater og 1 deciliter vand på panden og lad simre under låg i 3-4 minutter, indtil bønnerne er møre.
Læg et stykke bagepapir på en bradepande. Riv parmesanosten ned i en skål og læg osten ud i små klatter på størrelse med en 5-krone. Bag parmesanosten til den er gylden og boblende. Det tager kun nogle minutter. Tag ud og afkøl.
Server risottoen med grøntsager og sprøde parmesanchips.