Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Risotto med grøntsager og parmesanchips

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} løg
  • 1 løg
  • Smør
  • Smør
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl risottoris
  • 4 dl risottoris
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvidvin
  • 2 dl hvidvin
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} økologisk grøntsags bouilonterning
  • 1 økologisk grøntsags bouilonterning
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} l kogende vand
  • 1 l kogende vand
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g mascarponeost
  • 100 g mascarponeost
  • Salt og peber
  • Salt og peber
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} hvidløgsfed
  • 2 hvidløgsfed
  • Olivenolie
  • Olivenolie
  • {{ 400 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g grønne bønner
  • 400 g grønne bønner
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g tomater
  • 250 g tomater
  • {{ 75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g parmesanost
  • 75 g parmesanost

Tilberedning

Sæt ovnen på 200 grader.

Hak løg og svits i smør i en gryde. Kom ris og vin i, og lad risen simre nærmest tør. Kom bouillonterning og halvdelen af det kogende vand i gryden, og lad risen simre i 10 minutter. Tilføj mere og mere vand, indtil du har en fin risotto efter cirka 25 minutter. Vend mascarponeost i og smag til med salt og peber.

Skær hvidløg i skiver og svits i olie på en pande. Kom bønner på og svits let. Kom halverede tomater og 1 deciliter vand på panden og lad simre under låg i 3-4 minutter, indtil bønnerne er møre.

Læg et stykke bagepapir på en bradepande. Riv parmesanosten ned i en skål og læg osten ud i små klatter på størrelse med en 5-krone. Bag parmesanosten til den er gylden og boblende. Det tager kun nogle minutter. Tag ud og afkøl.

Server risottoen med grøntsager og sprøde parmesanchips.