Roastbeef med rodfrugter efter eget valgt samt velsmagende krydderurter og dertil sauce af grillet peberfrugt, hvidvin og mascarpone. Se opskriften her.
Tilberedning
Skær 3/4 kg skrællede rodfrugter i mindre stykker og bland med 8 små pillede skalotteløg, 8 fed hvidløg, 2-3 rosmarinkviste, 2-3 timiankviste samt 2 spsk olivenolie
Bred grøntsagerne ud på en bageplade i et jævnt lag og bag dem ved 200C i ca. 30 min.
Kom roastbeefen i kogende vand og lad den koge 20-25 min. Dup kødet tørt og brun det godt på alle sider ca. 5 min. Hvil og skær derefter kødet i tynde skiver
Sauter 1 hakket skalotteløg og 1/2 glas af-dryppede grillede peberfrugter i lidt olivenolie til løget er mørt. Tilsæt 1 dl tør hvidvin samt 2 dl bouillon og kog ind til det halve
Blend saucen med 100 g mascarpone og smag til med salt og peber
Skær 3/4 kg skrællede rodfrugter i mindre stykker og bland med 8 små pillede skalotteløg, 8 fed hvidløg, 2-3 rosmarinkviste, 2-3 timiankviste samt 2 spsk olivenolie
Bred grøntsagerne ud på en bageplade i et jævnt lag og bag dem ved 200C i ca. 30 min.
Kom roastbeefen i kogende vand og lad den koge 20-25 min. Dup kødet tørt og brun det godt på alle sider ca. 5 min. Hvil og skær derefter kødet i tynde skiver
Sauter 1 hakket skalotteløg og 1/2 glas af-dryppede grillede peberfrugter i lidt olivenolie til løget er mørt. Tilsæt 1 dl tør hvidvin samt 2 dl bouillon og kog ind til det halve
Blend saucen med 100 g mascarpone og smag til med salt og peber