Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Æbleflæsk

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 35 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk svinebryst i skiver
  • 2 pk svinebryst i skiver
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 2 stk løg
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk æbler
  • 3 stk æbler
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk æblecidervineddike
  • 1 tsk æblecidervineddike
  • lidt salt og sukker
  • lidt salt og sukker
  • timian
  • timian

Tilberedning

Steg flæsket godt gyldent på begge sider og tag op. Skær løg og æbler i både, og steg i stegefedtet fra panden. Kom eddike, lidt salt og sukker på og steg videre, indtil æbler og løg er bløde. Kom flæsket på, og drys med timian. Rester af flæsket smager godt på rugbrød dagen efter.