Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

2 slags fisk bagt i pancetta og chilibagte rødbeder

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 50 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 800 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g rødbeder
  • 800 g rødbeder
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olie
  • 1 spsk olie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk chili
  • 1 tsk chili
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g laksefilet
  • 250 g laksefilet
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g fiskefileter
  • 250 g fiskefileter
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk pancetta
  • 1 pk pancetta
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl polenta
  • 2 dl polenta
  • {{ 25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 25 g smør
  • bredbladet persille
  • bredbladet persille
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk lime
  • 2 stk lime

Tilberedning

Sæt varmluftsovnen på 200 grader. Skræl rødbeder og skær i mindre stykker, hvis de er store. Vend med olie, chili, salt og peber. Spred ud på en bradepande med bagepapir og bag dem møre i ovnen. Mærk efter 30 minutter.

Skær begge fisk i 3 cm store stykker og pak hvert stykke fisk ind i en skive pancetta. Læg i en smørsmurt ildfast form og krydr med peber. Bag fisken, lige før I skal spise. Den skal have ca. 10 minutter.

Tilbered polenta efter anvisning på emballagen, rør den lind med smør og smag til med salt og peber.

Server polenta med rødbeder og fisk. Pynt med persille og pres limesaft over hele herligheden.