-
Sæt ovnen på 225 grader.
-
Vask kartoflerne, men behold skrællen på. Fordel kartoflerne på en bradepande med bagepapir. Drys med salt, og bag møre i ca. 35 minutter.
-
Krydr andebrystfilterne med salt og peber og læg dem med skindsiden nedad på en kold bradepande med olivenolie.
-
Tænd komfuret og steg andebrystfileterne på skindsiden i 15 minutter. Vend og steg videre i ca. 5 minutter, indtil de er gennemstegte.
-
Hæld halvdelen af stegefedtet fra panden og kom 1½ dl vand herpå. Rør kalvefond ud i vandet og kog op. Smag skyen til med balsamico.
-
Rist hasselnødderne på en tør pande i 5-6 minutter.
-
Hæld op på et viskestykke og fold viskestykket over. Læg hånden på og tryk, imens hånden går i cirkler. Det er den nemmeste måde at fjerne de tynde skaller på. Del dem i mindre stykker.
-
Del blomkålen i mindre stykker og kog møre i letsaltet vand i ca. 10 minutter.
-
Kom blomkål i en blender, gem kogevæsken. Kom fløde, salt og peber heri og blend til en lind puré. Juster evt. konsistensen med kogevand. Smag til med salt og peber og citronsaft.
-
Skær andebrystfileterne i mindre stykker og server med lidt sky på en bund af puré.
-
Drys hasselnødder over.
-
Server med kartofler og pynt med salvie.
-
Bon appetit!