Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Bagt rødspætte med Nicoisepasta

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk rødspættefileter
  • 4 stk rødspættefileter
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 1 fed hvidløg
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g tagliatelle
  • 150 g tagliatelle
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g bønner
  • 250 g bønner
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk kapers
  • 2 spsk kapers
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk persille
  • 2 spsk persille

Tilberedning

Sæt ovnen på 200 grader.

Drys fiskefileterne med salt og peber og gnid den revne hvidløg på. Rul fileterne sammen.

Læg dem i bunden af en lille ildfast form med bagepapir i bunden. Dryp lidt olie over.

Skyl et stykke bagepapir under vandhanen og læg det over fisken.

Bag fisken i ca. 10 minutter.

Kog pastaen og bønnerne. Vend den nykogte pasta med kapers blandingen.