Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Bagte kartofler med kylling og basilikumæbledressing

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 45 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bagekartofler
  • 4 - 8 bagekartofler
  • {{ 0.25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kylling
  • 0.25 kylling
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stilk broccoli
  • 1 stilk broccoli
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl Thise fraiche 9%
  • 4 dl Thise fraiche 9%
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk mayonnaise
  • 1 spsk mayonnaise
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} løg
  • 1 løg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} æble
  • 1 æble
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} håndfuld basilikumblade
  • 1 håndfuld basilikumblade

Tilberedning

Sæt ovnen på 225 grader og vask kartoflerne. Sæt på bradepande med bagepapir og bag kartoflerne møre i ca. 40 minutter.

Pil kyllingekødet rent fra ben og skind og del i små stykker.

Skær broccoli i små stykker.

Kom Thise Fraiche i en skål sammen med mayonnaise. Riv løget og kom i skålen. Riv æble med skræl og vend i. Smag til med salt og peber.

Åbn de bagte kartofler og fyld med dressing, kylling og broccoli samt basilikumblade.