Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Bøf med kantarelsauce

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk bøffer
  • 2 stk bøffer
  • {{ 30 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g tørrede kantareller eller 125 g friske
  • 30 g tørrede kantareller eller 125 g friske
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk skalotteløg
  • 2 stk skalotteløg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 2 dl piskefløde
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk dijonsennep
  • 1 tsk dijonsennep
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber
  • ekstra jomfru olivenolie
  • ekstra jomfru olivenolie

Tilberedning

Skyl svampene efter anvisning (også efter udblødning, hvis der anvendes tørrede kantareller).

Varm olivenolie i en gryde og rist svampene med løg i 2 minutter. Krydr med salt og peber. Tilsæt dijon sennep og fløde. Varm olie på en pande og steg bøfferne 3 - 5 minutter på hver side. Tag dem fra og lad dem hvile lunt i 5 minutter.