Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Bøf med persillesky og haricots verts

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk bøffer
  • 2 stk bøffer
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvidvin
  • 1 dl hvidvin
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk smør
  • 1 spsk smør
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk persille
  • 2 spsk persille
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g haricots verts (ferske eller frost)
  • 500 g haricots verts (ferske eller frost)
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk salatløg
  • 2 spsk salatløg
  • havsalt
  • havsalt
  • trøffelolie
  • trøffelolie

Tilberedning

Drys bøfferne med salt og peber og steg dem 2-3 minutter på hver side.

Tag op og kog panden af med hvidvin i ca. 5 minutter.

Pisk ca. 1 spsk. koldt smør i saucen, vend persille i og tag panden fra varmen.

Kog haricots verts møre i letsaltet vand nogle få minutter. Afdryp og vend med lidt løg og evt. nogle dråber trøffelolie.

Server straks bøfferne med sky og bønner på varme tallerkener. Flutes er godt til.