Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Bøf med rygeost

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 10 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Bøf med rygeost
  • Bøf med rygeost
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g entrecote
  • 300 g entrecote
  • salt og peber
  • salt og peber
  • rapsolie
  • rapsolie
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk tomater
  • 4 stk tomater
  • urtesalt
  • urtesalt
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bg rygeost
  • 1 bg rygeost
  • {{ 0.25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl purløg
  • 0.25 dl purløg
  • {{ 0.25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl persille
  • 0.25 dl persille
  • citronsaft
  • citronsaft

Tilberedning

Krydr kødet med salt og peber og dryp med olie. Lad det trække, indtil det skal grilles. Halvér tomaterne og krydr med urtesalt. Rør rygeost og krydderurter sammen og smag til med citronsaft, salt og peber.

Grill bøfferne 2-3 minutter på hver side. Grill tomaterne på begge sider. Servér tomaterne til bøffen drysset med krydderurter og med rørt rygeost.