Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Bornholmerhane med nudler og grønt

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk unghanebryster
  • 2 stk unghanebryster
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk chilisauce
  • 3 spsk chilisauce
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk tamari sojasauce
  • 3 spsk tamari sojasauce
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk citron
  • 1 - 2 spsk citron
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g sukkerærter
  • 500 g sukkerærter
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g nudler
  • 250 g nudler
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bk bønnespirer
  • 0.5 bk bønnespirer

Tilberedning

Pil eller skær kødet i mindre stykker. Bland chilisauce, tamari og citronsaft sammen i en skål. Vend kødet i saucen. Kog nudler og sukkerærter efter anvisning på de respektive emballager. Afdryp og vend de varme sukkerærter og nudler med kød og sauce. Vend bønnespirer i, og server straks.

Kilde: Krydderiet 2, 2005