Kyllingespyd inspireret af det persiske køkken. En fornøjelse for både øjet, grillen og smagsløgene.
Tilberedning
Del kyllingelårene i over- og underlår.
Knus safran i en morter, og kom det i et lille glas. Overhæld den knuste safran med en spsk. kogende vand. Bland øvrige ingredienser i, og mariner kyllingelårene natten over. (Gerne i en plastikpose tømt for luft).
Så skal kyllingen bare grilles i ca. 15 min indtil gennemstegt ved middel varme.
Hak alle ingredienserne til topping sammen og gem det til servering.
Opskrift af Thomas SkovKilde: Irma Krydderiet nr. 4, 2016
Knus safran i en morter, og kom det i et lille glas. Overhæld den knuste safran med en spsk. kogende vand. Bland øvrige ingredienser i, og mariner kyllingelårene natten over. (Gerne i en plastikpose tømt for luft).
Så skal kyllingen bare grilles i ca. 15 min indtil gennemstegt ved middel varme.
Hak alle ingredienserne til topping sammen og gem det til servering.
Opskrift af Thomas SkovKilde: Irma Krydderiet nr. 4, 2016