Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Cremet pasta med svampe og røget svinemørbrad

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 1 stk løg
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g champignon
  • 200 g champignon
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvidvin
  • 1 dl hvidvin
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 0.5 dl piskefløde
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk estragon
  • 1 tsk estragon
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g Penne
  • 200 g Penne
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g svinemørbrad
  • 100 g svinemørbrad

Tilberedning

Hak løg i små tern og skær svampen i mindre stykker. Svits løg og svamp i en gryde.

Kom hvidvin, fløde og estragon på og lad simre 5-6 minutter. Spæd op med lidt pastavand.

Kog pastaen efter anvisning på pakken. Skær mørbraden i tynde strimler, drys groftrevet sort peber over og server.