Lækker opskrift på dampet fisk med smørsauce og stegte kantareller. Klik her og find inspiration blandt mere end 1000 opskrifter til både aftensmad og dessert.
Tilberedning
Sæt ovnen på 200 grader.
Sæt risene over.
Læg fiskefileterne i en smurt ildfast form. Drys med salt og peber og dryp lidt citron over fisken. Skyl et stykke sammenkrøllet bagepapir under den kolde hane. Fold papiret ud over fisken. Bag fisken i 10 minutter.
Hak løget og svits let i smør i en gryde. Hæld vinen på og lad det simre sammen til det halve. Pisk lidt smør ad gangen ned i vinskyen. Den bør ikke koge. Tag gryden fra komfuret, bliv ved med at piske, smag til med salt og peber.
Ordn kantarellerne. Svits dem i smør på en varm pande.
Server de nykogte ris med fisk, svampe, smørsauce og et drys friskrevet peberrod.
Sæt ovnen på 200 grader.
Sæt risene over.
Læg fiskefileterne i en smurt ildfast form. Drys med salt og peber og dryp lidt citron over fisken. Skyl et stykke sammenkrøllet bagepapir under den kolde hane. Fold papiret ud over fisken. Bag fisken i 10 minutter.
Hak løget og svits let i smør i en gryde. Hæld vinen på og lad det simre sammen til det halve. Pisk lidt smør ad gangen ned i vinskyen. Den bør ikke koge. Tag gryden fra komfuret, bliv ved med at piske, smag til med salt og peber.
Ordn kantarellerne. Svits dem i smør på en varm pande.
Server de nykogte ris med fisk, svampe, smørsauce og et drys friskrevet peberrod.