Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Dampet fisk med smørsauce og stegte kantareller

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 35 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vilde ris
  • 3 dl vilde ris
  • {{ 600 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g fiskefileter
  • 600 g fiskefileter
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk citron
  • 0.5 stk citron
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 1 stk løg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvidvin
  • 1 - 1.5 dl hvidvin
  • {{ 25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 25 g smør
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk peberrod
  • 1 stk peberrod
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g kantareller
  • 200 g kantareller

Tilberedning

Sæt ovnen på 200 grader.

Sæt risene over.

Læg fiskefileterne i en smurt ildfast form. Drys med salt og peber og dryp lidt citron over fisken. Skyl et stykke sammenkrøllet bagepapir under den kolde hane. Fold papiret ud over fisken. Bag fisken i 10 minutter.

Hak løget og svits let i smør i en gryde. Hæld vinen på og lad det simre sammen til det halve. Pisk lidt smør ad gangen ned i vinskyen. Den bør ikke koge. Tag gryden fra komfuret, bliv ved med at piske, smag til med salt og peber.

Ordn kantarellerne. Svits dem i smør på en varm pande.

Server de nykogte ris med fisk, svampe, smørsauce og et drys friskrevet peberrod.