Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Dampet kylling og blomkål med myntecreme

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk kyllingebryst fileter
  • 2 stk kyllingebryst fileter
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} l hønsebouillon
  • 0.5 l hønsebouillon
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk lille blomkålshoved
  • 1 stk lille blomkålshoved
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl græsk yoghurt
  • 1 dl græsk yoghurt
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk mynte
  • 1 - 2 tsk mynte
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 1 fed hvidløg

Tilberedning

Kog bouillonen op i en mindre gryde. Læg kyllingen i og lad simre indtil gennemstegt, ca. 10 minutter. I en anden gryde koger du blomkålen, delt i buketter, i letsaltet vand. Rør yoghurten med mynte og hvidløg og smag til med salt.

Skær kyllingen i skiver og server med spinatblade, blomkål og creme. Ristet rugbrød er godt som tilbehør.