Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Dampet torsk med appelsinoregano olie

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g fiskefileter
  • 250 g fiskefileter
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvidvin
  • 1 dl hvidvin
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand
  • 1 dl vand
  • smør
  • smør
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 2 spsk olivenolie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk appelsinsaft
  • 2 spsk appelsinsaft
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk appelsinskal
  • 1 tsk appelsinskal
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk oregano
  • 2 tsk oregano
  • havsalt
  • havsalt

Tilberedning

Kom vin, 1 dl vand, en klat smør og salt og peber i en gryde. Kog op og lad simre 5 minutter.

Læg fisken i og lad simre 2 minutter. Sluk for varmen og læg låg på.

Lad stå og trække.

Rør olie med appelsinsaft, skal og oregano. Smag til med salt.

Server den dampede fisk med nykogt ris eller kartoffelmos (hvis du har tid til det) samt en grøn salat.