Engelsk bøf af luksusdyr med stegte svampe og cremet perlebyg
Engelsk bøf af luksusdyr med stegte svampe og cremet perlebyg
PT0MLet
Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}
Let
Lækker opskrift på engelsk bøf af luksusdyr med stegte svampe og cremet perlebyg. Søg blandt mere end 1000 opskrifter og find inspiration til enhver lejlighed
Tilberedning
Sautér hakket skalotteløg i smør ved lav varme til de er møre.
Tilsæt perlebyg skyllet godt i koldt vand og sautér endnu et par minutter.
Hæld hønsebouillon over og lad det simre under omrøring i ca. 20 min til de er møre.
Rør det cremet med gorgonzola og smag til med salt og peber.
Skær svampene i mindre stykker og rist dem i olivenolie ved god varme.
Bland svampene med trøffelcreme, smag til med salt og peber og drys med hakket persille.
Brun hurtigt bøfferne på begge sider og steg dem ca. 2 min. på hver side i smør.
Krydr med salt og peber og servér med svampe og perlebyg. Dryp evt. med lidt balsamico glaze.