Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Engelsk bøf af luksusdyr med stegte svampe og cremet perlebyg

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 35 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Engelsk bøf af luksusdyr med stegte svampe & cremet perlebyg
  • Engelsk bøf af luksusdyr med stegte svampe & cremet perlebyg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk engelske bøffer af ungokse
  • 1 pk engelske bøffer af ungokse
  • smør
  • smør
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl Perlebyg
  • 2 dl Perlebyg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} skalotteløg
  • 1 skalotteløg
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hønsebouillon
  • 4 dl hønsebouillon
  • {{ 75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g gorgonzola
  • 75 g gorgonzola
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g svampe
  • 250 g svampe
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk trøffelolie
  • 1 spsk trøffelolie
  • persille
  • persille
  • balsamico
  • balsamico

Tilberedning

Sautér hakket skalotteløg i smør ved lav varme til de er møre. Tilsæt perlebyg skyllet godt i koldt vand og sautér endnu et par minutter. Hæld hønsebouillon over og lad det simre under omrøring i ca. 20 min til de er møre.

Rør det cremet med gorgonzola og smag til med salt og peber.

Skær svampene i mindre stykker og rist dem i olivenolie ved god varme. Bland svampene med trøffelcreme, smag til med salt og peber og drys med hakket persille.
Brun hurtigt bøfferne på begge sider og steg dem ca. 2 min. på hver side i smør.

Krydr med salt og peber og servér med svampe og perlebyg. Dryp evt. med lidt balsamico glaze.