Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Entrecote med smørstegte tomater

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Kartofler
  • Kartofler
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g kartofler
  • 500 g kartofler
  • Entrecote
  • Entrecote
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk entrecote
  • 2 stk entrecote
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk smør
  • 1 spsk smør
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olie
  • 1 spsk olie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} knsp havsalt og peber
  • 1 knsp havsalt og peber
  • Smørstegte tomater
  • Smørstegte tomater
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk tomater
  • 6 stk tomater
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk smør og olie
  • 1 spsk smør og olie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} knsp havsalt
  • 1 knsp havsalt
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} knsp sukker
  • 1 knsp sukker

Tilberedning

Sæt kartoflerne over.

Drys kødet med salt og peber og steg det i smør og olie 2-3 minutter på hver side. Tag op og læg på varme tallerkener.

Svits nu tomaterne i smør på panden, drys lidt salt og sukker over og lad dem få farve.

Server kødet med kartofler og tomater.