-
Halver peberfrugterne på langs og fjern kerner. Pil løgene og fjern roden.
-
Skær toppen af tomaterne og udhul dem.
-
Skær courgetter i fire lige store stykker. Udhul stykkerne med en ske.
-
Skær aubergine i fire strimler på langs, drys med salt, dryp med olivenolie. Grill eller steg aubergineskiverne på en meget varm pande.
-
Hak leveren og rør sammen med det hakkede kalvekød og æg, salt og peber.
-
Rør det hakkede kalvekød og leveren sej med æg, salt og peber. Tilsæt de øvrige ingredienser og rør farsen jævn.
-
Rul auberginestrimlerne op som et lille rør og fyld dem med fars. Læg dem i et ildfast fad smurt med olie. Fordel resten af farsen i de øvrige grøntsager og læg dem i fadet.
-
Bag de farserede grøntsager i ca. 35 minutter ved 180 grader. Læg en skive mozzarella på hver af de farserede grøntsager efter 20 minutter, og bag dem færdig.
-
Færdigt arbejde.