Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Farserede grøntsager

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} små snackpeber
  • 2 små snackpeber
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} mellemstore tomater
  • 4 mellemstore tomater
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} løg
  • 3 løg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} courgetter
  • 2 courgetter
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} aubergine
  • 1 aubergine
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk salt
  • 0.5 tsk salt
  • peber
  • peber
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g mozzarella
  • 200 g mozzarella
  • Kalvefars
  • Kalvefars
  • {{ 800 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g limousine-kalvekød
  • 800 g limousine-kalvekød
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g kalvelever
  • 200 g kalvelever
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} æg
  • 2 - 3 æg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hakket basilikum
  • 1 spsk hakket basilikum
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hakket persille
  • 1 spsk hakket persille
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 1 fed hvidløg
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hakket frisk rød chili
  • 0.5 spsk hakket frisk rød chili
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk pinjekerner
  • 2 spsk pinjekerner
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk dijonsennep
  • 0.5 spsk dijonsennep
  • salt og peber
  • salt og peber

Tilberedning

Halver peberfrugterne på langs og fjern kerner. Pil løgene og fjern roden. Skær toppen af tomaterne og udhul dem. Skær courgetter i fire lige store stykker. Udhul stykkerne med en ske.

Skær aubergine i fire strimler på langs, drys med salt, dryp med olivenolie. Grill eller steg aubergineskiverne på en meget varm pande.

Hak leveren og rør sammen med det hakkede kalvekød og æg, salt og peber. Rør det hakkede kalvekød og leveren sej med æg, salt og peber. Tilsæt de øvrige ingredienser og rør farsen jævn.

Rul auberginestrimlerne op som et lille rør og fyld dem med fars. Læg dem i et ildfast fad smurt med olie. Fordel resten af farsen i de øvrige grøntsager og læg dem i fadet.

Bag de farserede grøntsager i ca. 35 minutter ved 180 grader. Læg en skive mozzarella på hver af de farserede grøntsager efter 20 minutter, og bag dem færdig.