Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Fiskefrikadeller med tomattjums

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 900 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g kartofler
  • 900 g kartofler
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk groft salt
  • 1 tsk groft salt
  • Fiskefrikadeller
  • Fiskefrikadeller
  • {{ 400 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g torskefilet
  • 400 g torskefilet
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g laksefilet
  • 200 g laksefilet
  • {{ 125 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g havregryn
  • 125 g havregryn
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} skalotteløg
  • 1 skalotteløg
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} æg
  • 3 æg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} rød peber
  • 1 rød peber
  • chili
  • chili
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} groft salt og peber
  • 1 groft salt og peber
  • rapsolie til stegning
  • rapsolie til stegning
  • Tomattjums
  • Tomattjums
  • {{ 10 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} blommetomater
  • 10 blommetomater
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} hvidløgsfed
  • 1 hvidløgsfed
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} skalotteløg
  • 1 skalotteløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk ingefær
  • 1 tsk ingefær
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk akacie honning
  • 1 spsk akacie honning
  • Avocadodip
  • Avocadodip
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} avocado
  • 1 avocado
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk skyr
  • 3 spsk skyr
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk sennep
  • 1 tsk sennep
  • dild
  • dild
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} lime
  • 1 lime
  • groft salt og peber
  • groft salt og peber

Tilberedning

Kartoflerne koges ca. 17 minutter. Stik i dem med en kniv, og når de slipper kniven, er de kogte.

Fiskedeller
Skær fisken ud i tern på 2x2 cm og kom dem i en blender. Blend til farsen er ved at sætte sig. Kom farsen over i en skål, og tilsæt havregryn, hakkede løg og æg. Tilsæt chili efter smag samt finthakket peberfrugt og smag til med op til 1 tsk. groft salt og peber. Sæt en god pande over med 1 spsk. olie på. Form fiskefrikadellerne med en ske, steg dem ca. 2-3 minutter på hver side efter størrelse.

Tomattjums
Halver tomaterne og vend dem i en skål sammen med finthakket hvidløg og grofthakket løg. Bland finthakket ingefær og honning i, og lad det trække i 10 minutter.

Avocadodip
Alt blandes til en mos, smag til med saft af lime, 1/2 tsk. groft salt og peber.

Kom dellerne på et fad, tomattjums, avocadodip og kartofler i skåle.