-
Kartoflerne koges ca. 17 minutter. Stik i dem med en kniv, og når de slipper kniven, er de kogte.
-
Skær fisken ud i tern på 2x2 cm og kom dem i en blender. Blend til farsen er ved at sætte sig.
-
Kom farsen over i en skål, og tilsæt havregryn, hakkede løg og æg. Tilsæt chili efter smag samt finthakket peberfrugt og smag til med op til 1 tsk. groft salt og peber.
-
Sæt en god pande over med 1 spsk. olie på. Form fiskefrikadellerne med en ske, steg dem ca. 2-3 minutter på hver side efter størrelse.
-
Halver tomaterne og vend dem i en skål sammen med finthakket hvidløg og grofthakket løg. Bland finthakket ingefær og honning i, og lad det trække i 10 minutter.
-
Alt blandes til en mos, smag til med saft af lime, 1/2 tsk. groft salt og peber.
-
Kom dellerne på et fad, tomattjums, avocadodip og kartofler i skåle.
-
Voila!