Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Fiskefrikadeller og dampet spidskål med æblekarrytopping

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk fiskefars
  • 1 pk fiskefars
  • eller fiskefrikadeller
  • eller fiskefrikadeller
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk spidskål
  • 1 stk spidskål
  • havsalt
  • havsalt
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} æble
  • 1 æble
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} løg
  • 1 løg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk karry
  • 1 spsk karry
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk piskefløde
  • 2 spsk piskefløde
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt
  • havsalt

Tilberedning

Steg farsen til frikadeller i olie på en pande eller lun de færdige i ovnen.
. Skær spidskålet i 4 både og damp dem møre i letsaltet vand i 3-4 minutter.

Hak løg og æble og svits dem i olie i en gryde sammen med karry. Hæld 1 dl vand og fløde på og lad simre nogle minutter.

Smag til med salt. Server fiskefrikadeller med spidskål og karrytopping.