Hvis du leder efter den bedste opskrift på flæskesteg på italiensk med rosmarin og hvidløg, så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af.
Tilberedning
Drys salt over sværen og gnid saltet godt ned mellem hver svær.
Læg rosmarinstilke og knuste hvidløg i bunden af en ildfast form. Læg flæskestegen herpå. Sæt et stegetermometeri kødet. Det skal sidde cirka midt i stegen.
Tænd ovnen på 200 grader.
Steg kødet i ca. 1½ time. Når centrumtemperaturen er 60 grader, kigger du, om sværen er sprød. Hvis ikke, skru op på 250 grader. Stegen er færdig, når den måler 65 grader.
Tag stegen ud og bag brødet færdigt i ovnen.
Skær tomater og løg i skiver og ordn salaten.
Bland olivenolie med revet hvidløg og hak persillen.
Skær brødet i skiver og kom kød og grønt herpå. Dryp lidt olie og persille hen over og server.
Drys salt over sværen og gnid saltet godt ned mellem hver svær.
Læg rosmarinstilke og knuste hvidløg i bunden af en ildfast form. Læg flæskestegen herpå. Sæt et stegetermometeri kødet. Det skal sidde cirka midt i stegen.
Tænd ovnen på 200 grader.
Steg kødet i ca. 1½ time. Når centrumtemperaturen er 60 grader, kigger du, om sværen er sprød. Hvis ikke, skru op på 250 grader. Stegen er færdig, når den måler 65 grader.
Tag stegen ud og bag brødet færdigt i ovnen.
Skær tomater og løg i skiver og ordn salaten.
Bland olivenolie med revet hvidløg og hak persillen.
Skær brødet i skiver og kom kød og grønt herpå. Dryp lidt olie og persille hen over og server.