Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Flæskesteg på italiensk med rosmarin og hvidløg

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t 40 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk økologisk flæskesteg med svær
  • 1 stk økologisk flæskesteg med svær
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk fint salt
  • 1 spsk fint salt
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stilke rosmarin
  • 5 stilke rosmarin
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 4 fed hvidløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} Il Fornaio Flutes
  • 1 Il Fornaio Flutes
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk tomater
  • 6 stk tomater
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk salatløg
  • 1 stk salatløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} god håndfuld salatblade
  • 1 god håndfuld salatblade
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 3 spsk olivenolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 1 fed hvidløg
  • Bredbladet persille
  • Bredbladet persille

Tilberedning

Drys salt over sværen og gnid saltet godt ned mellem hver svær. Læg rosmarinstilke og knuste hvidløg i bunden af en ildfast form. Læg flæskestegen herpå. Sæt et stegetermometer
i kødet. Det skal sidde cirka midt i stegen. Tænd ovnen på 200 grader. Steg kødet i ca. 1½ time. Når centrumtemperaturen er 60 grader, kigger du, om sværen er sprød. Hvis ikke, skru op på 250 grader. Stegen er færdig, når den måler 65 grader. Tag stegen ud og bag brødet færdigt i ovnen. Skær tomater og løg i skiver og ordn salaten. Bland olivenolie med revet hvidløg og hak persillen. Skær brødet i skiver og kom kød og grønt herpå. Dryp lidt olie og persille hen over og server.