Nem og lækker opskrift på fyldt kalveschnitzel med gremolata. Klik her og søg blandt mere end 1000 lækre opskrifter.
Tilberedning
Bank schnitzlerne lidt fladere med hånden. Drys med salt og peber.
Smør et tynd lag sennep på kødet, læg osten på og fold kødet sammen. Luk med en tandstik.
Brun kødet på begge sider i smør og olie, skru ned for varmen og steg færdig, ca. 5 minutter på hver side.
Skær kartoflerne i mindre stykker og rist dem godt på panden.
Persille snittes, hvidløg hakkes og blandes med revet citronskal.
Gremolata er en italiensk blanding som drysses på osso buco. Men det er også perfekt drys på pasta eller på ny kogte grøntsager.
Bank schnitzlerne lidt fladere med hånden. Drys med salt og peber.
Smør et tynd lag sennep på kødet, læg osten på og fold kødet sammen. Luk med en tandstik.
Brun kødet på begge sider i smør og olie, skru ned for varmen og steg færdig, ca. 5 minutter på hver side.
Skær kartoflerne i mindre stykker og rist dem godt på panden.
Persille snittes, hvidløg hakkes og blandes med revet citronskal.
Gremolata er en italiensk blanding som drysses på osso buco. Men det er også perfekt drys på pasta eller på ny kogte grøntsager.