Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Fyldt kalveschnitzel med gremolata

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk wienerschnitzel
  • 2 stk wienerschnitzel
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk dijonsennep
  • 2 tsk dijonsennep
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk mellemlagret ost
  • 2 sk mellemlagret ost
  • olivenolie
  • olivenolie
  • smør
  • smør
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g kartofler
  • 500 g kartofler
  • Gremolata
  • Gremolata
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk bredbladet persille
  • 3 spsk bredbladet persille
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 1 fed hvidløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk citron
  • 1 - 2 tsk citron
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber

Tilberedning

Bank schnitzlerne lidt fladere med hånden. Drys med salt og peber.

Smør et tynd lag sennep på kødet, læg osten på og fold kødet sammen. Luk med en tandstik.

Brun kødet på begge sider i smør og olie, skru ned for varmen og steg færdig, ca. 5 minutter på hver side.

Skær kartoflerne i mindre stykker og rist dem godt på panden.

Persille snittes, hvidløg hakkes og blandes med revet citronskal.

Gremolata er en italiensk blanding som drysses på osso buco. Men det er også perfekt drys på pasta eller på ny kogte grøntsager.