Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Fyldte rødspætter med dampede courgetter og gremolata

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk fyldte rødspætter med spinat
  • 2 stk fyldte rødspætter med spinat
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk courgetter
  • 2 stk courgetter
  • havsalt
  • havsalt
  • olivenolie
  • olivenolie
  • Gremolata
  • Gremolata
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl persille
  • 1 dl persille
  • skal af en økologisk citron
  • skal af en økologisk citron
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 2 fed hvidløg

Tilberedning

Tilbered fisken efter anvisning på emballagen. Skær courgetterne i mindre stykker og damp dem møre i letsaltet vand i 2-3 minutter. Bland gremolata.

Server den nybagte fisk med courgetter og drys gremolata over. Dryp evt. lidt god olivenolie over courgetterne når de serveres.