Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Gedeculotte med gedeost

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "g", false: "g" || "g"} [(300 * numberOfPeopleRatio <2)] }} culotte
  • 300 g culotte
  • timiankvist
  • timiankvist
  • citron
  • citron
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "stk.", false: "stk" || "stk."} [(8 * numberOfPeopleRatio <2)] }} oliven
  • 8 stk. oliven
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "spsk.", false: "spsk." || "spsk."} [(2 * numberOfPeopleRatio <2)] }} gedeost
  • 2 spsk. gedeost
  • løg
  • løg
  • urter, f.eks. ramsløg fra haven
  • urter, f.eks. ramsløg fra haven

Tilberedning

Til denne ret har vi valgt gedeculotte (2 stk. à 150 g), men mørbrad eller andre udskæringer kan også bruges.

Pak culotterne med citronskal og timian i hele kviste i husholdningsfilm så tæt som muligt. 

Pocher kødet i vand, i filmen, ved 60 grader i ca. 30 minutter. Det er vigtigt, at temperaturen ikke overstiger 60 grader. Brug et termo-meter.

Pak kødet ud og kom kødet på en varm grill og grill det på alle sider et par minutter. Lad kødet hvile.

Skær kødet i skiver og server med oliven, løg og friske urter, eller suppler gerne med nye kartofler.