{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle
{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle
Gedeculotte med gedeost
Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}
Middel
Se hvordan du laver gedeculotte med gedeost. Søg blandt mere end 1000 lækre opskrifter og find inspiration til enhver lejlighed.
Til denne ret har vi valgt gedeculotte (2 stk. à 150 g), men mørbrad eller andre udskæringer kan også bruges.
Pak culotterne med citronskal og timian i hele kviste i husholdningsfilm så tæt som muligt.
Pocher kødet i vand, i filmen, ved 60 grader i ca. 30 minutter. Det er vigtigt, at temperaturen ikke overstiger 60 grader. Brug et termo-meter.
Pak kødet ud og kom kødet på en varm grill og grill det på alle sider et par minutter. Lad kødet hvile.
Skær kødet i skiver og server med oliven, løg og friske urter, eller suppler gerne med nye kartofler.