Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Gratineret pasta med rosiner og pinjekerner

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Gratineret pasta med rosiner og pinjekerner
  • Gratineret pasta med rosiner og pinjekerner
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g penne
  • 200 g penne
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ds flåede tomater
  • 1 ds flåede tomater
  • {{ 0.75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 0.75 dl piskefløde
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 1 stk løg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 1 fed hvidløg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk rosiner
  • 2 spsk rosiner
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk oregano
  • 1 - 2 tsk oregano
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk parmesanost
  • 2 spsk parmesanost
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk pinjekerner
  • 2 spsk pinjekerner

Tilberedning

Sæt oven på 200 grader.

Kog pastaen.

Kom tomaterne i en skål sammen med fløden. Snit løget i tynde skiver, riv hvidløget og vend med tomatfløden. Kom til sidst rosiner og krydderier i.

Afdryp og vend den nykogte, varme pasta med tomatfløden.

Kom i en ildfast form og drys pinjekerner og ost over. Gratiner indtil pinjekernerne er gyldne.

Server straks.