Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Grillet flæsk med jordbærsalat

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Grillet flæask med jordbærsalat
  • Grillet flæask med jordbærsalat
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk flæsk i skiver
  • 1 - 2 pk flæsk i skiver
  • Balsamico glaze
  • Balsamico glaze
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g spaghetti
  • 300 g spaghetti
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk jordbær
  • 8 stk jordbær
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} mindre salatløg
  • 1 mindre salatløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} avocado
  • 1 avocado
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk citronsaft
  • 2 tsk citronsaft
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} basilikumblade
  • 8 basilikumblade
  • sort peber
  • sort peber

Tilberedning

Fordel flæsket på en rist til ovn eller grill. Grill flæsket sprødt på begge sider. Det er svært at sige, præcis hvor lang tid, men ca. 10 minutter på hver side er et godt bud.

Når flæsket er stegt færdigt, pensl glasering på begge sider, og grill yderligere i nogle få minutter. Tag af risten, og drys med salt.

Kog spaghettien efter anvisning på emballagen.

Skær jordbær i små tern, hak løget, og skær avokadoen i tern. Vend grøntsagerne sammen med citronsaft. Vend basilikum-blade heri, og krydr med peber.

Server den nykogte spaghetti med jordbærsalat og nygrillet flæsk.