-
Tag bøfferne ud af køleskab 1 time før, de skal grilles.
-
Tør dem godt af med et stykke køkkenrulle, drys med salt og peber samt dryp med lidt olie.
-
Grill bøfferne på en varm grill eller grillpande 2-4 minutter på hver side, alt efter smag. Lige før I skal spise.
-
Kog risen efter anvisning på emballagen.
-
Varm chorizo sammen med løg og mandler i lidt olivenolie.
-
Tilsæt ris og lidt fond, således at den kan varmes, uden at blive for flydende. Må ikke blive så våd, at den ligner risotto.
-
Smag til med salt og cayennepeber eller tabasco.
-
Kør de første fem ingredienser til pesto i en foodprocessor til en meget grov pasta.
-
Kom lidt olivenolie i ad gangen, så den får en let flydende pestokonsistens. Smag til med salt og cayennepeber.
-
Anret bøffen på en bund af ris med pesto på toppen og en limebåd.
-
Så er der serveret!