Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Grillet Limousinekalv-ribeye med dirty rice og ærte-persillepesto

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 35 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk Limousinekalv-ribeyebøffer á 250 g
  • 4 stk Limousinekalv-ribeyebøffer á 250 g
  • Neutral olie
  • Neutral olie
  • Salt og friskkværnet peber
  • Salt og friskkværnet peber
  • Dirty rice
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl Irmas parboiled ris
  • 3 dl Irmas parboiled ris
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand
  • 5 dl vand
  • Olivenolie
  • Olivenolie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hakket chorizopølse
  • 2 spsk hakket chorizopølse
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hakkede Irmas mandler med salt og røgsmag
  • 2 spsk hakkede Irmas mandler med salt og røgsmag
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hakket skalotteløg
  • 2 spsk hakket skalotteløg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk koriander eller persille
  • 2 spsk koriander eller persille
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl grøntsags- eller kyllingefond (eller bouillonterning opløst i varmt vand)
  • 2 - 4 dl grøntsags- eller kyllingefond (eller bouillonterning opløst i varmt vand)
  • salt
  • salt
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g tabascosauce eller cayennepeber
  • 1 g tabascosauce eller cayennepeber
  • Til servering
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk lime skåret i 4 både
  • 1 stk lime skåret i 4 både
  • Flagesalt
  • Flagesalt

Tilberedning

Tag bøfferne ud af køleskab 1 time før, de skal grilles. Tør dem godt af med et stykke køkkenrulle, drys med salt og peber samt dryp med lidt olie. Grill bøfferne på en varm grill eller grillpande 2-4 minutter på hver side, alt efter smag. Lige før I skal spise. Kog risen efter anvisning på emballagen. Varm chorizo sammen med løg og mandler i lidt olivenolie. Tilsæt ris og lidt fond, således at den kan varmes, uden at blive for flydende. Må ikke blive så våd, at den ligner risotto. Smag til med salt og cayennepeber eller tabasco. Kør de første fem ingredienser til pesto i en foodprocessor til en meget grov pasta. Kom lidt olivenolie i ad gangen, så den får en let flydende pestokonsistens. Smag til med salt og cayennepeber. Anret bøffen på en bund af ris med pesto på toppen og en limebåd.