Se opskriften på grillet nakkekotelet med stuvet spidskål. Se vores store udvalg af lækre opskrifter her og lad dig inspirere til nye smagsoplevelser.
Tilberedning
Læg kødet på en rist og steg det i en varm ovn, 200 grader i ca 8-10 minutter, eller grill kødet på grillen. Vend det undervejs og krydr med salt og peber.
Snit spidskålen og kom den i en gryde med spidskommen, fløde og sennep. Vend det sammen og lad det simre ca 4-5 minutter.
Smag spidskålen til med plukket timian, salt og peber.
Læg kødet på en rist og steg det i en varm ovn, 200 grader i ca 8-10 minutter, eller grill kødet på grillen. Vend det undervejs og krydr med salt og peber.
Snit spidskålen og kom den i en gryde med spidskommen, fløde og sennep. Vend det sammen og lad det simre ca 4-5 minutter.
Smag spidskålen til med plukket timian, salt og peber.