Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Grillet nakkekotelet med stuvet spidskål

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk nakkekoteletter
  • 4 stk nakkekoteletter
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • stuvet spidskål
  • stuvet spidskål
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spidskål
  • 0.5 spidskål
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk spidskommen
  • 1 tsk spidskommen
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 2 dl piskefløde
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk dijonsennep
  • 1 tsk dijonsennep
  • timian
  • timian
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Læg kødet på en rist og steg det i en varm ovn, 200 grader i ca 8-10 minutter, eller grill kødet på grillen. Vend det undervejs og krydr med salt og peber.

Snit spidskålen og kom den i en gryde med spidskommen, fløde og sennep. Vend det sammen og lad det simre ca 4-5 minutter.

Smag spidskålen til med plukket timian, salt og peber.