-
Fjern de yderste grove blade på spidskålen og skyl godt.
-
Flæk kålen på langs og lad vandet dryppe af, mens du tilbereder de andre råvarer.
-
Pil skalotteløget og hak det fint. Kom løget i en lille skål og hæld æbleeddike over, så det kun lige dækker. Krydr med salt og peber og lad løgene trække i eddiken i mindst 30 minutter.
-
Rist boghveden på en tør pande ved god varme, 3-4 minutter, til de bliver gyldne. Gem dem til senere, når du skal anrette.
-
Kom spidskålen på grillen og grill den 3-4 minutter på hver side, ved middelvarme. Krydr med salt og peber undervejs, lad bare kålen få lidt god farve.
-
Åbn østersene og hak dem fint, tilsmag yoghurten med østerssaften og de hakkede østers samt lidt salt og peber.
-
Anret den grillede spidskål på et lille fad, kom østersyoghurt henover.
-
Drys løg og boghvede på, nip til sidst lidt dildspidser og karse på toppen.
-
Opskrift af Mikkel MaarbjergKilde: Irma Krydderiet nr. 4, 2016
-
Færdigt arbejde.