Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Grillet svinemørbrad med råmarinerede grøntsager

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 45 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
10 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl olivenolie
  • 1 dl olivenolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk wasabi
  • 1 spsk wasabi
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl risvineddike
  • 0.5 dl risvineddike
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sukker
  • 1 spsk sukker
  • salt
  • salt
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt radiser
  • 2 bdt radiser
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt gulerødder med top
  • 1 bdt gulerødder med top
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk blomkål
  • 1 stk blomkål
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt forårsløg
  • 1 bdt forårsløg
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk svinemørbrad
  • 3 stk svinemørbrad
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl tamari
  • 1 dl tamari
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk flutes
  • 2 stk flutes

Tilberedning

Bland olie, risvineddike, wasabi, sukker og lidt salt i en stor skål. Skær alle grøntsager i tynde skiver, og vend med marinaden. Lad gerne stå og trække nogle timer, før den skal serveres.

Pensl mørbraden med tamari og så med olie. Grill kødet i ca. 25 minutter, vend rundt nogle gange undervejs. Skær flutes over på langs, og grill brødet. Lad kødet trækker i 5 minutter, for så at blive skåret i stykker eller skiver. Server salaten med svinemørbrad og det gode brød.

Kilde: Krydderiet 2, 2005