Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Grillspyd med kaffeglaze

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} svinemørbrad
  • 1 svinemørbrad
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk Rødløg
  • 1 stk Rødløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk gult løg
  • 1 stk gult løg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} courgette
  • 1 courgette
  • En halv fennikel
  • En halv fennikel
  • Olie
  • Olie
  • Chiliflager
  • Chiliflager
  • Salt og peber
  • Salt og peber
  • Kaffeglaze
  • hele kaffebønner, Estate Coffee Luis Alberto
  • hele kaffebønner, Estate Coffee Luis Alberto
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl muscovadosukker
  • 1 dl muscovadosukker
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand
  • 1 dl vand
  • balsamisk eddike
  • balsamisk eddike
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk tamarind
  • 1 spsk tamarind

Tilberedning

Kom alle ingredienser til glazen i en lille gryde og lad simre i 4-5 minutter. Hold øje, så den ikke koger tør. Afkøl og sigt kaffebønnerne fra. Sæt ovnen på 225 grader. Skær kød og grøntsager i mindre stykker og sæt på spyd. Læg på bradepande og pensl med olie. Krydr med chili, salt og peber. Bag spyddene i cirka 8 minutter. Tag ud og pensl dem med kaffeglaze. Steg videre et par minutter. Pensl igen og steg videre et par minutter. Hold øje. Sukkeret bruner hurtigt. Tag ud og server.