Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Grillspyd med lun ananaschutney

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 2 stk løg
  • olie
  • olie
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk ananas
  • 0.5 stk ananas
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk karry
  • 2 tsk karry
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk risvineddike
  • 4 spsk risvineddike
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sukker
  • 2 spsk sukker
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk rosiner
  • 2 - 3 spsk rosiner
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk svinemørbrad
  • 1 stk svinemørbrad
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk courgetter
  • 2 stk courgetter
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl couscous
  • 4 dl couscous
  • salt og peber
  • salt og peber

Tilberedning

Skær løgene i både og svits i olie. Skær ananas i tynde skiver og svits med. Drys karry over og vend. Tilføj eddike, sukker og rosiner og vend. Lad simre i få minutter til det har konsistens som chutney. Skær mørbraden over på den korte led. Flæk nu hver del på langs i 2 eller 4 lange ”pølser”. Sæt kødet på spyd, drys med salt og peber og kom lidt olie på. Grillsteg kødet i alt ca. 10 minutter. Skær courgetterne i lange både og lad dem småkoge i letsaltet vand i 3 minutter. Tilbered couscous efter anvisning på pakken. Lav en bund af courgette og couscous og fordel kød og lun chutney ovenpå.

Kilde: Krydderiet 1, 2007