-
Rids fedtlaget på culotten med en skarp kniv. Flæk culotten på langs, så du får to store flade ”bøffer”. (Således, at der kun er fedtlag på den ene bøf).
-
Kom lidt olie, salt og peber på begge sider af kødet. Læg kødet på en varm grillpande, og grill den ca. 8 minutter på hver side.
-
Bland alle ingredienser til dressingen.
-
Skær kødet i ruder, og læg dem på et fad. Hæld dressingen over, og pynt med koriander.
-
Kog couscousen efter anvisning på emballagen.
-
Skær broccolien i buketter. Damp broccolien mør i letsaltet vand i 3-4 minutter.
-
Rist græskarkernerne på en tør stegepande, til de begynder at skifte farve.
-
Kom couscous på et fad, og fordel broccoli og græskarkerner ovenpå.
-
Kilde: Irma Krydderiet 1, 2004
-
Færdigt arbejde.