Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Grillstegt ungkvægculotte med spidskommendressing

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Grillstegt ungkvægculotte
  • Grillstegt ungkvægculotte
  • {{ 800 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g ungkvægculotte
  • 800 g ungkvægculotte
  • olivenolie
  • olivenolie
  • koriander
  • koriander
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl couscous
  • 3 dl couscous
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt broccoli
  • 1 bdt broccoli
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk græskarkerner
  • 4 spsk græskarkerner
  • salt og peber
  • salt og peber
  • Spidskommendressing
  • Spidskommendressing
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 6 spsk olivenolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk vand
  • 1 - 2 spsk vand
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk citronsaft
  • 1.5 spsk citronsaft
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk dijonsennep
  • 1 spsk dijonsennep
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk spidskommen
  • 2 tsk spidskommen
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk fed hvidløg
  • 2 stk fed hvidløg
  • sukker
  • sukker

Tilberedning

Rids fedtlaget på culotten med en skarp kniv.  Flæk culotten på langs, så du får to store flade ”bøffer”. (Således, at der kun er fedtlag på den ene bøf).
Kom lidt olie, salt og peber på begge sider af kødet. Læg kødet på en varm grillpande, og grill den ca. 8 minutter på hver side.

Bland alle ingredienser til dressingen. Skær kødet i ruder, og læg dem på et fad. Hæld dressingen over, og pynt med koriander. Kog couscousen efter anvisning på emballagen. Skær broccolien i buketter. Damp broccolien mør i letsaltet vand i 3-4 minutter. Rist græskarkernerne på en tør stegepande, til de begynder at skifte farve. Kom couscous på et fad, og fordel broccoli og græskarkerner ovenpå.

Kilde: Irma Krydderiet 1, 2004