Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Hakkebøf med sennepsgrøntsager

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hakket kalv og flæsk, 10-12%
  • 250 g hakket kalv og flæsk, 10-12%
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk blomkålshoved
  • 0.5 stk blomkålshoved
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk kapersbær
  • 3 stk kapersbær
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk dijonsennep
  • 1 - 2 spsk dijonsennep
  • {{ 25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 25 g smør

Tilberedning

Form kødet og steg de to bøffer i varm olivenolie. Steg dem stille og roligt ca. 8 - 10 minutter. Krydr med salt og peber.

Skær blomkålen i mindre stykker og kog møre, ikke bløde, i letsaltet vand. Smelt smør i en lille gryde og pisk sennep i indtil saucen er samlet.

Vend de afdryppede blomkål og kapers i.

Kolde sennepsgrøntsager er lækkert tilbehør til røgede charcuterivarer, fx røget svinemørbrad.