Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Hakkebøf med sydeuropæisk ledsager

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} lille fennikel
  • 1 lille fennikel
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk citronsaft
  • 2 tsk citronsaft
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olie
  • 1 spsk olie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 1 fed hvidløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ps ærter
  • 1 ps ærter
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hakket oksekød
  • 500 g hakket oksekød
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl bulgur
  • 3 dl bulgur
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk Irmas aioli
  • 3 spsk Irmas aioli
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sojasauce
  • 1 spsk sojasauce

Tilberedning

Skær fennikel i tynde små stykker. Vend i en skål med citronsaft og olivenolie.

Kog ærter efter anvisning. Skyl i koldt vand, afdryp og vend med fennikel. Krydr med salt og peber. Lad stå at trække, imens resten af maden tilberedes.

Form kødet til hakkebøffer og krydr med salt og peber. Gennemsteg i 3-4 minutter per side i olie på en pande. Tilbered bulgur efter anvisning på emballagen.

Rør aioli med sojasauce og dryp over den anrettede ret.