Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Hakkebøffer med kantareller og hasselnødder

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g Pasta
  • 150 g Pasta
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hakket kalv og flæsk, 10-12%
  • 250 g hakket kalv og flæsk, 10-12%
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g kantareller
  • 100 g kantareller
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} klat smør
  • 1 klat smør
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hasselnødder
  • 2 spsk hasselnødder
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hønsebouillon
  • 1 dl hønsebouillon
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} håndfulde rucola salat
  • 2 håndfulde rucola salat

Tilberedning

Kog pastaen efter anvisning. Form kødet og steg de to bøffer i varm olivenolie. Steg dem stille og roligt ca. 8 - 10 minutter. Krydr med salt og peber. Svits svampene i smørret, hak hasselnødderne groft og svits med svampene. Kom bouillon på panden og kog op.